Φυσικοθεραπεία στον χώρο σου!
Ελάχιστος χρόνος αποκατάστασης - σύγχρονες & αξιόπιστες τεχνικές

Πολιτική Απορρήτου

Εισαγωγή
Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι για τον φυσικοθεραπευτή και και ιδιοκτήτη του ιστότοπου «www.osteoanaplasis.gr» κ. Βασίλειο Φράγκο, η προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών έχει πρωταρχική σημασία. Για το λόγο αυτό λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα για να προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και να διασφαλίσουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται πάντοτε σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που τίθενται από το νομικό πλαίσιο, τόσο από τον ίδιο τον φυσικοθεραπευτή, όσο και από τρίτους που ενδεχομένως επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό του.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Ο φυσικοθεραπευτής Βασίλειος Φράγκος ενημερώνει ότι, για σκοπούς εκτέλεσης του Σκοπού-Έργου της προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των ασθενών-, πελατών του και των συνοδών αυτών σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.
Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων επικοινωνήστε απευθείας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
email: osteoanaplasis@gmail.com , τηλέφωνο: 6988984855

Ποια είναι τα προσωπικά σας δεδομένα και πως αυτά συλλέγονται κατά ή μέσω της περιήγησής σας στον ιστότοπο www.osteoanaplasis.gr

Κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπο www.osteoanaplasis.gr ή κατά την επικοινωνίας σας με τον φυσικοθεραπευτή μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπο αυτό ή μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή μέσω της συμπλήρωσης του φυσικοθεραπευτικού ιστορικού, ενδέχεται να πραγματοποιείται από αυτόν συλλογή ορισμένων προσωπικών δεδομένων σας. Στις περιπτώσεις αυτές Εσείς είστε το Υποκείμενο των Προσωπικών Δεδομένων, ενώ ο φυσικοθεραπευτής λειτουργεί ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων (άρθρο 4 Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679).
Ειδικότερα:
Μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.osteoanaplasis.gr, χωρίς να χρειαστεί να παρέχετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με τα προσωπικά σας δεδομένα. Ενδέχεται όμως να συλλεγούν προσωπικά σας δεδομένα στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Όταν επικοινωνείτε με τον φυσικοθεραπευτή μέσω της φόρμας επικοινωνίας του ιστότοπού www.osteoanaplasis.gr ή μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή μέσω της συμπλήρωσης του φυσικοθεραπευτικού ιστορικού, προκειμένου να κλείσετε ραντεβού, οπότε θα σας ζητηθεί να παράσχετε προσωπικά σας δεδομένα, και συγκεκριμένα ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέφωνο,. Τα στοιχεία που συμπληρώνετε στην φόρμα επικοινωνίας αποστέλλονται απευθείας ως email στον κ. Φράγκο και δεν καταγράφονται αυτόματα σε καμία βάση δεδομένων τρίτων.
  • Όταν επιλέξετε να εγγραφείτε στο newsletter του ιστότοπου ή μέσω της συμπλήρωσης του www.osteoanaplasis.gr , όπου και θα σας ζητηθούν προσωπικά δεδομένα όπως είναι το ονοματεπώνυμό σας και η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (e-mail).
  • Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, η συμπλήρωση και αποστολή της σχετικής φόρμας επικοινωνίας ή του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή της συμπλήρωσης του φυσικοθεραπευτικού ιστορικού, σημαίνει ότι δηλώνετε ρητά, ελεύθερα και με πλήρη επίγνωση ότι συγκατατίθεστε και συμφωνείτε να συλλεγούν από τον φυσικοθεραπευτή όλα τα προσωπικά δεδομένα σας που αναφέρονται παραπάνω και που εσείς παρέχετε σε αυτήν.
  • Με τη χρήση μέσων συλλογής δεδομένων, όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο www.osteoanaplasis.gr : Εκτός από τις πληροφορίες που θα δώσετε οικειοθελώς, ορισμένες πληροφορίες συλλέγονται αυτόματα όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο μέσω τεχνολογιών ανίχνευσης δεδομένων που χρησιμοποιούνται κατά καιρούς, όπως τα cookies. Τα cookies, κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο, συλλέγουν πληροφορίες από τον υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένων τεχνικών πληροφοριών, όπως τη διεύθυνση IP (πρωτοκόλλου διαδικτύου) σας, το λειτουργικό σας σύστημα, τον τύπο και την έκδοση του προγράμματος περιήγησής σας, την ιστοσελίδα παραπομπής σας και τη δραστηριότητά σας στον ιστότοπo. Εάν είστε χρήστης ασύρματου δικτύου και έχετε πρόσβαση στο Internet μέσω του κινητού σας τηλεφώνου ή άλλων συσκευών, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πάροχό σας, για να μάθετε αν συλλέγουν εκείνοι προσωπικές σας πληροφορίες.

Πολιτική cookies

Σύμφωνα με την οδηγία 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, ο φυσικοθεραπευτής σας ενημερώνει ότι ο ιστότοπός της αποδέχεται τη χρήση των “cookies”, προκειμένου να αποσαφηνιστεί το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστότοπο και να εντοπιστούν επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης, αφότου ο χρήστης βρίσκεται στη σελίδα. Τα cookies είναι μηνύματα τα οποία ο διακομιστής (web server) μεταβιβάζει στον περιηγητή σας (web browser) όταν επισκέπτεστε ιστοσελίδες. Ο περιηγητής σας αποθηκεύει κάθε μήνυμα σε ένα μικρό αρχείο, το οποίο θα δώσει πληροφορίες σχετικά με την τελευταία σας επίσκεψη στον ιστότοπο. Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται και αναλύονται στο σύνολό τους, προκειμένου να βελτιωθεί η λειτουργία, το περιεχόμενο και η συνολική εμφάνιση του ιστότοπου. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης αποδέχονται αυτόματα τη χρήση των cookies, αλλά μπορείτε πάντα, αλλάζοντας τις ρυθμίσεις στον υπολογιστή σας, να επιλέξετε να μην αποδεχτείτε τα cookies ή να σας ζητείται να αποδεχθείτε το κάθε ένα cookie, αλλά κάτι τέτοιο θα περιορίσει το εύρος των διαθέσιμων σε εσάς δυνατοτήτων στον ιστότοπο.

Εγγραφή στο newsletter

Ο Φυσικοθεραπευτής, ως υπεύθυνος επεξεργασίας, με την εγγραφή σας στη λίστα αποδεκτών του newsletter του, λαμβάνει τη συναίνεση-συγκατάθεσή σας για να σας αποστέλλει ενημερωτικό / διαφημιστικό υλικό (newsletter) για τις υπηρεσίες του και τα ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα. Με την καταχώρηση του email σας, θα λάβετε αυτοματοποιημένο μήνυμα, με το οποίο θα ενημερώνεστε ότι έχετε δώσει στον ιστότοπο και στον φυσικοθεραπευτή συγκατάθεση για την αποστολή του συγκεκριμένου newsletter. Η δήλωση συγκατάθεσής σας θα τηρείται για όσο χρόνο λαμβάνετε το newsletter από τον φυσικοθεραπευτή και πάντως, όχι περισσότερο από έξι μήνες από τη διακοπή της αποστολής του. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, ακολουθώντας το σύνδεσμο που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε newsletter.

Για ποιο λόγο και με ποιο τρόπο χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα

  • Τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγονται με τους τρόπους που ανωτέρω περιγράφονται, χρησιμοποιούνται για τους ακόλουθους σκοπούς:
  • Για τον ορισμό ραντεβού
  • Για να απαντήσει ο φυσικοθεραπευτής σε ερωτήματά σας που επιλέγετε να θέσετε σε αυτήν μέσω της φόρμας επικοινωνίας του ιστότοπού της ή μέσω email
  • Για να σας παρασχεθούν οι υπηρεσίες που ζητάτε
  • Για τη δυνατότητα γενικά τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής επικοινωνίας
  • Για εσωτερικές λειτουργίες και ανάλυση: τα προσωπικά σας στοιχεία μπορεί να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς εσωτερικής διαχείρισης, ανάλυσης και διασφάλισης της ποιότητας, συμπεριλαμβανομένης της ενδοεπιχειρησιακής στατιστικής ανάλυσης, καθώς επίσης και της πρόληψης έναντι απάτης
  • Για την έκδοση κάθε φορά των νόμιμων φορολογικών παραστατικών και την εκπλήρωση γενικά φορολογικών υποχρεώσεων του φυσικοθεραπευτή.

Διακίνηση των προσωπικών δεδομένων

Οι πληροφορίες σας επεξεργάζονται εκτός της χώρας σας, όπου βρίσκεται και λειτουργεί ο διακομιστής (web server) και η κεντρική βάση δεδομένων που χρησιμοποιεί ο ιστότοπος www.osteoanaplasis.gr . Παρά το γεγονός ότι η ισχύουσα νομοθεσία προστασίας των δεδομένων και οι άλλοι νόμοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι τόσο πλήρεις όσο εκείνοι που επιβάλλει η νομοθεσία στην Ελλάδα, να είστε σίγουροι ότι θα καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από πλευράς του φυσικοθεραπευτή για να διασφαλίζεται ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία και οποιαδήποτε άλλη σχετική ισχύουσα νομοθεσία. Επιπλέον, προκειμένου να γίνει επεξεργασία των δεδομένων σας, όπως περιγράφεται σε αυτή την πολιτική, ίσως χρειαστεί να μεταφερθούν αυτά από τον διακομιστή σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων για παράδειγμα των χωρών εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) το νομικό πλαίσιο των οποίων όμως είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τις διατάξεις και το επίπεδο ασφαλείας που επιτάσσει ο Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών. Ο Φυσικοθεραπευτής λαμβάνει πάντοτε μέτρα για να διασφαλίσει ότι τα προσωπικά σας δεδομένα μεταφέρονται, αποθηκεύονται και επεξεργάζονται, σύμφωνα με τα κατάλληλα πρότυπα ασφαλείας που προβλέπονται στον ως άνω Κανονισμό και σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τους ισχύοντες νόμους προστασίας δεδομένων. Για αυτόν τον σκοπό χρησιμοποιεί διακομιστές και άλλες εταιρίες που παρέχουν cookies που συμμορφώνονται με τον κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων

  • Ο φυσικοθεραπευτής αναγνωρίζει και αντιλαμβάνεται τη σημασία της προστασίας όλων των προσωπικών σας δεδομένων και χρησιμοποιεί τα κατάλληλα εργαλεία για να τα προστατεύσει.
  • Ο φυσικοθεραπευτής λαμβάνει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλίσει ότι αυτά τηρούνται με ασφάλεια. Ενημερώνει και ελέγχει την τεχνολογία ασφαλείας που χρησιμοποιεί, σε διαρκή βάση. Περιορίζει την πρόσβαση στα απολύτως αναγκαία δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν και σε εκείνους μόνο τους συνεργάτες του, που χρειάζεται να γνωρίζουν τα δεδομένα σας αυτά, προκειμένου να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε εσάς. Μεταξύ άλλων, εφαρμόζει τα παρακάτω κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα και διαδικασίες για να προστατεύσουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν από οποιαδήποτε απώλεια, αλλοίωση, παράνομη επεξεργασία ή μεταβολή:
  • Χρήση διακομιστών (server) που βρίσκονται σε χώρους με διαβαθμισμένη και περιορισμένη πρόσβαση και υπόκεινται σε τακτικούς ελέγχους.
  • Χρήση πληροφοριακών συστημάτων και προγραμμάτων για ηλεκτρονικούς υπολογιστές συμμορφωμένα με τον ΓΚΠΔ, που έχουν εγκατασταθεί κατά τρόπο που ελαχιστοποιεί τη χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
  • Υιοθέτηση επιμέρους διαδικασιών διατήρησης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και ασφαλούς διαγραφής/καταστροφής τους.
  • Αποθήκευση και διατήρηση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν (τόσο των απλών όσο και των ειδικών κατηγοριών- ευαίσθητα) είτε σε ηλεκτρονική είτε σε έντυπη μορφή, σε ειδικό αποθηκευτικό χώρο, προστατευμένο και ασφαλή, στον οποίο δεν υπάρχει πρόσβαση ατόμων χωρίς εξουσιοδότηση.
  • Κωδικοποίηση, Κρυπτογράφηση δεδομένων.
  • Συνεχής προσαρμογή και επικαιροποίηση της λειτουργίας των διαδικασιών κι συστημάτων μας.

Αποδέκτες προσωπικών δεδομένων σε συνεργάτες

Ο φυσικοθεραπευτής διατηρεί το δικαίωμα να αποστείλει προσωπικά δεδομένα σε τρίτους, στους οποίους έχει ή θα αναθέσει την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για λογαριασμό του. Περαιτέρω, συνεργάζεται με διάφορες άλλες ειδικότητες στους οποίους δύναται να αποστείλει προσωπικά δεδομένα σας. Επίσης, ο φυσικοθεραπευτής συνεργάζεται με εταιρίες πληροφορικής, οι οποίες παρέχουν σχετικές υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα υπηρεσίες συντήρησης συστημάτων πληροφορικής και συστημάτων ασφαλείας. Κατά την παροχή των υπηρεσιών αυτών, οι εταιρίες πληροφορικής ενδέχεται να έχουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις να εκτελούν πράξεις επεξεργασίας που είναι απαραίτητες για την παροχή των σχετικών υπηρεσιών.

Χρονικό Διάστημα Αποθήκευσης

Το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων αποφασίζεται με βάση τα παρακάτω ειδικότερα κριτήρια ανάλογα με την περίπτωση:
Όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από διατάξεις του ισχύοντος νομικού πλαισίου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις.
Όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση.
Για τους σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών (marketing activities), τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης σας. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί από εσάς οποιαδήποτε στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσής δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της.
Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
email: osteoanaplasis@gmail.com , τηλέφωνο: 6988984855

Ποια είναι τα δικαιώματα σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα:

Κάθε φυσικό πρόσωπο τα προσωπικά δεδομένα του οποίου είναι αντικείμενο επεξεργασίας από τον φυσικοθεραπευτή Βασίλειο Φράγκο και τον ιστότοπο www.osteoanaplasis.gr, απολαμβάνει εκ του νόμου τα ακόλουθα δικαιώματα:
Δικαίωμα πρόσβασης:
Έχετε δικαίωμα να έχετε επίγνωση και να επαληθεύετε τη νομιμότητα της επεξεργασίας. Έτσι λοιπόν, έχετε δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα και να λάβετε συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους.
Δικαίωμα διόρθωσης:
Έχετε δικαίωμα να μελετήσετε, να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ερχόμενοι σε επαφή με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.
Δικαίωμα διαγραφής:
Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων αν και εφόσον ο φυσικοθεραπευτής τα επεξεργάζεται με βάση τη συγκατάθεσή σας ή προκειμένου να προστατεύσει τα έννομα συμφέροντά του. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά, όταν η επεξεργασία λαμβάνει χώρα στα πλαίσια εκτέλεσης της σύμβασης, όταν υφίσταται υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, όταν η επεξεργασία λαμβάνει χώρα προς το δημόσιο συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση.
Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας:
Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) όταν αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων και μέχρι να γίνει επαλήθευση, (β) όταν αντιτίθεστε στη διαγραφή προσωπικών δεδομένων και ζητάτε αντί διαγραφής τον περιορισμό χρήσης αυτών, (γ) όταν τα προσωπικά δεδομένα δεν χρειάζονται για τους σκοπούς επεξεργασίας, σας είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων, και (δ) όταν εναντιώνεστε στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που αφορούν την Εταιρία και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεστε στην επεξεργασία.
Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία:
Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις περιπτώσεις που, όπως περιγράφεται παραπάνω, αυτή είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων που ενδεχομένως επιδιώκει ο φυσικοθεραπευτής ως υπεύθυνος επεξεργασίας.
Δικαίωμα στη φορητότητα:
Έχετε δικαίωμα να λάβετε χωρίς χρέωση τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή που θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά, να τα χρησιμοποιήσετε και να τα επεξεργαστείτε με τις κοινώς διαδεδομένες μεθόδους επεξεργασίας. Επίσης, έχετε δικαίωμα να ζητήσετε από τον φυσικοθεραπευτή, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, να διαβιβάσει τα δεδομένα και απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. Το δικαίωμα σας αυτό υπάρχει για τα δεδομένα που έχετε παράσχει εσείς στον φυσικοθεραπευτή και η επεξεργασία τους διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα με βάση τη συγκατάθεσή σας ή σε εκτέλεση σχετικής σύμβασης.
Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματά σας και για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
email: osteoanaplasis@gmail.com , τηλέφωνο: 6988984855

Δικαίωμα καταγγελίας στην ΑΠΔΠΧ

Έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600, Fax: +30 210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr)

Μετάβαση στο περιεχόμενο