Φυσικοθεραπεία στον χώρο σου!
Ελάχιστος χρόνος αποκατάστασης - σύγχρονες & αξιόπιστες τεχνικές

Search
Search
Close this search box.

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε εδώ απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα σχετικά με την φυσικοθεραπεία. 

Η θεραπεία στο σπίτι δεν υπολείπεται σε τίποτα σε σύγκριση με τη θεραπεία σε ένα φυσικοθεραπευτήριο.

Η εξειδικευμένη ομάδα της “Osteoanaplasis” εκτελεί κατόπιν πολυετούς εμπειρίας και με μέγιστη ασφάλεια, πολυάριθμες εξειδικευμένες τεχνικές επιτυγχάνοντας τον ελάχιστο χρόνο αποκατάστασης, με τον πλέον σύγχρονο φορητό εξοπλισμό, στην ασφάλεια του χώρου του ασθενή. Αξίζει να σημειωθεί οτι μια εξειδικευμένη θεραπεία της “Osteoanaplasis” αντιστοιχεί σε περίπου 4 θεραπείες απλής φυσικοθεραπείας.

Η φυσικοθεραπεία είναι ένας υγειονομικός κλάδος που σκοπό έχει την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία ασθενών που παρουσιάζουν πόνο ή δυσκολία στην κίνηση κατά την εκτέλεση των λειτουργικών δραστηριοτήτων τους, λόγω κάποιου νοσήματος ή κάποιου τραυματισμού.

Η φυσικοθεραπεία απευθύνεται σε άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας και σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα πόνου, μειωμένης κινητικότητας ή λειτουργικότητας, τα οποία μπορεί να προκληθούν από συγκεκριμένους παράγοντες, όπως διάφορα νοσήματα, τραυματισμούς, κακή στάση σώματος και ηλικία.

Φυσικά και έχει νόημα, γιατί κάθε φυσικοθεραπευτής έχει διαφορετική προσέγγιση, γνώσεις και ικανότητες, εμπειρίες και επιστημονικές μεθόδους που χρησιμοποιεί στην κλινική του πράξη, για να προσεγγίσει και να απαλλάξει τον ασθενή από το πρόβλημα και την παθολογία που παρουσιάζει.

Η απάντηση είναι Όχι. Η θεραπεία που ακολουθεί ο κάθε ασθενής είναι εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο υγείας του κάθε ασθενή.

Εάν είναι διαθέσιμα, ιατρική διάγνωση, καθώς και αποτελέσματα εξετάσεων που πιθανόν έχετε κάνει, όπως μαγνητική-αξονική τομογραφία, απλές ακτινογραφίες κλπ.

Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη, οπότε με βάση αυτό ο φυσικοθεραπευτής του osteoanaplasis αποφασίζει το κατάλληλο εξατομικευμένο θεραπευτικό πρόγραμμα, συνεπώς η διάρκεια της εκάστοτε μεμονωμένης θεραπείας ποικίλλει.

H φυσικοθεραπεία στην Osteoanaplasis συμβάλλει ενεργά μέσω της απόλυτης εξατομίκευσης, στην ανακούφιση του πόνου και στην πρόληψη και αποκατάσταση νοσημάτων, μυικών τραυματισμών και κακώσεων.

Ο φυσικοθεραπευτής δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη διαγνωστική ικανότητα ενός έμπειρου γιατρού, όμως υπάρχουν διάφοροι τραυματισμοί και νοσήματα που μπορούν να αντιμετωπιστούν απευθείας από τον φυσικοθεραπευτή με απόλυτη επιτυχία.

Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη, οπότε με βάση αυτό ο φυσικοθεραπευτής του osteoanaplasis αποφασίζει το κατάλληλο εξατομικευμένο θεραπευτικό πρόγραμμα, η διάρκεια του οποίου, καθώς και το πλήθος των απαιτούμενων συνεδριών, μπορεί να ποικίλλουν.

Μετάβαση στο περιεχόμενο