Φυσικοθεραπεία στον χώρο σου!
Ελάχιστος χρόνος αποκατάστασης - σύγχρονες & αξιόπιστες τεχνικές

Search
Search
Close this search box.

Εξειδικευμένες τεχνικές, ελάχιστος χρόνος αποκατάστασης

Μυοσκελετική Φυσικοθεραπεία

Η Μυοσκελετική Φυσικοθεραπεία ασχολείται τόσο με την πρόληψη όσο και με την αποκατάσταση Μυοσκελετικών Παθήσεων και Κακώσεων.

Αθλητική Φυσικοθεραπεία

Η αθλητική φυσικοθεραπεία έχει ως στόχο την πλήρη αποκατάσταση του αθλητή μετά από τραυματισμό ή κάποια χειρουργική επέμβαση. 

Νευρολογική Φυσικοθεραπεία

Η νευρολογική φυσικοθεραπεία ασχολείται με την εφαρμογή φυσικοθεραπευτικών τεχνικών, έπειτα από διαγνωσμένη πάθηση ή τραυματισμό που εντοπίζεται στο κεντρικό ή περιφερικό νευρικό σύστημα. 

Αναπνευστική Φυσικοθεραπεία

Η αναπνευστική φυσικοθεραπεία αποτελεί τον τομέα της φυσικοθεραπείας που ασχολείται με τη θεραπευτική αποκατάσταση των αναπνευστικών παθήσεων.

Γηρειοφυσικοθεραπεία

Η γηρειοφυσικοθεραπεία, ή γηριατρική αποκατάσταση, αποτελεί κλάδο της φυσικοθεραπείας, ο οποίος ασχολείται και ερευνά τη θεραπευτική αποκατάσταση προβλημάτων φυσιοθεραπευτικής φύσης των ανθρώπων που βρίσκονται στην τρίτη ηλικία.

Προγεννητική - Μεταγεννητική Φυσικοθεραπεία

Η φροντίδα της εγκυμοσύνης αποτελείται από την προγεννητική χρονική φάση (πριν από τη γέννηση) και τη μεταγεννητική (μετά τη γέννηση) και περιλαμβάνει θεραπείες για τη διασφάλιση υγιούς εγκυμοσύνης, τοκετού και λοχείας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες φυσικοθεραπείας που παρέχει η Osteoanaplasis. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

Μετάβαση στο περιεχόμενο