Φυσικοθεραπεία στον χώρο σου!
Ελάχιστος χρόνος αποκατάστασης - σύγχρονες & αξιόπιστες τεχνικές

Search
Search
Close this search box.

Φυσικοθεραπεία κατ΄ οίκον ή φυσικοθεραπεία στο φυσικοθεραπευτήριο;

Η φυσικοθεραπεία είναι ένας υγειονομικός κλάδος που σκοπό έχει την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία ασθενών που παρουσιάζουν πόνο ή δυσκολία στην κίνηση κατά την εκτέλεση των λειτουργικών δραστηριοτήτων τους, λόγω κάποιου νοσήματος ή κάποιου τραυματισμού.

Η εξειδικευμένη ομάδα της “Osteoanaplasis”, εκτελεί κατόπιν πολυετούς εμπειρίας και με μέγιστη ασφάλεια, πολυάριθμες εξειδικευμένες τεχνικές φυσικοθεραπείας κατ΄ οίκον επιτυγχάνοντας τον ελάχιστο χρόνο αποκατάστασης, με τον πλέον σύγχρονο φορητό εξοπλισμό, στην ασφάλεια του χώρου του ασθενή. Αξίζει να σημειωθεί οτι μια εξειδικευμένη θεραπεία της “Osteoanaplasis”, αντιστοιχεί σε περίπου 4 θεραπείες απλής φυσικοθεραπείας.

Έχοντας ως προτεραιότητα την κάλυψη όλων των αναγκών του ασθενούς, η έναρξη της διαδικασίας αποκατάστασης στο οικείο περιβάλλον του, καλύπτει αμέσως την προσαρμογή του στο χώρο, αφού όλα γίνονται σε ένα πλαίσιο καθημερινότητας που έχει συνηθίσει. Ακόμη η ομάδα μας, μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε το σπίτι σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Η φυσικοθεραπεία στο σπίτι εξυπηρετεί άριστα:

  1. άτομα με έλλειψη διαθέσιμου χρόνου
  2. άτομα με βαριούς τραυματισμούς ή κατάγματα
  3. μετεγχειρητικούς ασθενείς
  4. υπερήλικα άτομα
  5. κλινήρεις ασθενείς
  6. ασθενείς που έχουν υποστεί καρδιακό επεισόδιο
  7. άτομα με πολλαπλή σκλήρυνση και άλλες παρόμοιες νευρολογικές παθήσεις
  8. ασθενείς που έχουν υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο,

αφού η ικανότητα μετακίνησης διαπιστώνεται πολλές φορές δύσκολη έως αδύνατη, ικανοποιώντας έτσι κάθε είδους επιθυμία του ασθενή και ανάγκη για αποκατάσταση.

Συνοψίζοντας, η φυσικοθεραπεία είναι μια επιστήμη που δεν κάνει διακρίσεις στους χώρους που εφαρμόζεται. Η τεχνική της είναι συγκεκριμένη και εξίσου αποδοτική είτε κατ΄ οίκον, είτε στο φυσικοθεραπευτήριο.

Για ερωτήσεις ή διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Osteoanaplasis, όπου θα λάβετε οδηγίες από εξειδικευμένο φυσικοθεραπευτή, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητα σας.

Μοιραστείτε το άρθρο αυτό

Σας ενδιαφέρουν...

Φυσικοθεραπεία κατ΄ οίκον ή φυσικοθεραπεία στο φυσικοθεραπευτήριο;

Η εξειδικευμένη ομάδα της “Osteoanaplasis”, εκτελεί κατόπιν πολυετούς εμπειρίας και με μέγιστη ασφάλεια, πολυάριθμες εξειδικευμένες τεχνικές φυσικοθεραπείας κατ΄ οίκον επιτυγχάνοντας τον ελάχιστο χρόνο αποκατάστασης, με τον πλέον σύγχρονο φορητό εξοπλισμό, στην ασφάλεια του χώρου του ασθενή.

Ζεστό ή κρύο επίθεμα;

Τα ζεστά και τα κρύα επιθέματα είναι τα πιο διαδεδομένα μη φαρμακευτικά μέσα για να αντιμετωπιστούν οι μυοσκελετικές ενοχλήσεις και οι τραυματισμοί. Αλλά πότε χρησιμοποιούμε ζεστό και πότε κρύο επίθεμα;

Μετάβαση στο περιεχόμενο